Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de veelgestelde vragen die betrekking hebben tot Vega Favorieten-campagne, de cadeaukaart en het gebruik daarvan.

De cadeaukaart is tot en met zondag 28 november 2021 te activeren. Activeren kan hier. Inwisselen kan tot en met zondag 5 december 2021.
 1. Ga naar vegafavorieten.nl
 2. Vul de laatste drie cijfers van de code in die op de achterzijde van uw cadeaukaart staan.
 3. Vul uw postcode en huisnummer in.
 4. Vul de laatste drie cijfers van uw rekeningnummer in.
 5. De kaart is nu geactiveerd.

De cadeaukaart is tot en met zondag 28 november te activeren en tot en met 5 december te verzilveren bij Albert Heijn. Activeren kan hier. Let op: in de winkels zijn de schapkaartjes vanaf 22 november niet meer zichtbaar, u kunt via de productenlijst zien welke producten zichtbaar zijn.

Iedere deelnemer van de Postcode Loterij ontvangt op dinsdag 2 november of woensdag 3 november 2021 een cadeaukaart ter waarde van € 12,50 en een boekje met daarin de recepten voor de 12 favoriete maaltijden van Nederland, maar dan zonder vlees bereid. De cadeaukaart kan tot en met 28 november 2021 geactiveerd worden en tot en met 5 december 2021 is de cadeaukaart te gebruiken voor één van 'De Vega Favorieten van Nederland' bij Albert Heijn. U kunt de deelnemende producten in de winkel herkennen aan de groene schapkaarten met het Vega Favorieten-logo. De recepten zijn terug te vinden in het bijgesloten receptenboekje of op www.vegafavorieten.nl, voor elk gerecht is er ook een gerecht tip. Een deelnemer kan ook kiezen voor de ‘Vega Favorieten-inspiratiedoos’ met daarin: Veggie Wraps Wortel, Unox Vegetarische Erwtensoep, Unox Vegetarische Knaks, Hellmann's Vegan Mayo, Knorr Vegetarische Spaghetti mix, Unox Pompoen linzensoep en Graze nootjes. Hij staat voor u klaar bij Albert Heijn (deze is dus niet online te bestellen).

Als dank voor deelname aan de Postcode Loterij krijgt iedere deelnemer één Vega Favorieten-cadeaukaart t.w.v. € 12,50 thuisgestuurd. De kaart is een cadeau waarmee we zoveel mogelijk deelnemers in contact willen brengen met vegetarische alternatieven en laten zien hoe makkelijk het is om vertrouwde en/of favoriete gerechten vegetarisch te maken. Er gaat geen trekking aan vooraf, het is - net als de Voordeelagenda of de kookboekenreeks - een cadeau en daarom ontvangt iedereen die meespeelt in de Postcode Loterij één cadeaukaart, ongeacht het aantal loten.

Het saldo op de Vega Favorieten-cadeaukaart is te controleren op de website: www.vegafavorieten.nl ('Bekijk uw Saldo'). Na betaling met de cadeaukaart wordt het resterende saldo op de Albert Heijn-kassabon vermeld. Op de kassabon wordt aangegeven welke artikelen zijn betaald met de cadeaukaart en wat het totaalbedrag hiervan is.

Deelnemers die verder dan 10 km bij een Albert Heijn vandaan wonen, worden herkend op www.vegafavorieten.nl bij het activeren van de kaart. Deze deelnemers krijgen twee opties aangeboden:
 • De Vega Favorieten cadeaukaart activeren.
 • De mogelijkheid om een Vega Favorieten-pakket opgestuurd te krijgen. In dit pakket zitten:
  1. Knorr mix vega spaghetti
  2. Knorr mix vega chili con carne
  3. Vega erwtensoep
  4. Graze veggie protein nootjes
  5. Unox rookworst
De deelnemer ontvangt dit pakket binnen 10 werkdagen. Bij de keuze voor het pakket wordt de Vega Favorieten-cadeaukaart geblokkeerd. De voorraad van deze postpakketten is niet ongelimiteerd. Op=op!

Iedere deelnemer van de Postcode Loterij ontvangt in de eerste week van november 2021 een cadeaukaart ter waarde van € 12,50. Heeft u na 18 november 2021 nog geen cadeaukaart ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wij moedigen dit soort initiatieven alleen maar aan. Deelnemers die de cadeaukaart hebben ontvangen, kunnen deze online activeren. De geactiveerde cadeaukaart kan vervolgens worden gedoneerd aan een persoon of organisatie naar keuze.

Ja, als u zich vóór 21 november aanmeldt als deelnemer van de Postcode Loterij ontvangt u een geactiveerde cadeaukaart per post.

Met de spaghettimeter van de Postcode Loterij meet u precies de juiste hoeveelheid spaghetti en voorkomt u verspilling. De spaghettimeter is gemaakt van gerecycled (plantaardig) frituurvet.