Groentewraps met vegetarische schnitzel

20 min.

Hoofdgerecht - 4 personen

Ingredienten

1 zak paprikamix (3 stuks)

2 el olijfolie*

4 vegetarische auf wiederschnitzels (De Vegetarische Slager)

250 g winterpeen (zak 1 kilo)

2 kropjes babyromaine

370 g groentewraps wortel (pak, Knorr)

1 zakje caesar saladedressing (70 g, Calvé)

Benodigdheden

grove rasp

*Voorraadkast


Bereiding

  1. Halveer de paprika's, verwijder de steel en zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de paprika 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en evt. zout.
  2. Verhit 1 el olie in een grote koekenpan en bak de vegetarische schnitzels 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.
  3. Schil de winterpeen met een dunschiller en rasp grof. Halveer de kropjes babyromaine in de lengte en snijd in reepjes. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Snijd de schnitzel in reepjes. Beleg elke wrap met wat sla, wortel, paprika en schnitzelreepjes. Besprenkel met saladedressing. Rol de wraps op en snijd schuin doormidden.
  5. Kijk hier hoe onze chef het recept heeft bereid:

Tip

In plaats van vegetarische schnitzel kun je ook 1 blik (afgespoelde en uitgelekte) kidneybonen (400 g) gebruiken. Bak de laatste minuut mee met de paprika.

Bevat per persoon

680 kcal • 24 g eiwit • 30 g vet, waarvan 8 g verz. • 72 g koolhydraten, waarvan 10 g suikers • 2,7 g zout • 13 g vezels