Burrito's met vegetarische kipstuckjes

20 min. + 10 min. oven

Hoofdgerecht - 4 personen

Ingredienten

4 tomaten

1 zak paprikamix (3 stuks)

160 g vegan kipstuckjes (Vegetarische Slager)

2 el (olijf)olie

1 blik kidneybonen (200 g)

1 pak burrito's XXL (342 g, Knorr)

100 g crème fraîche

150 g geraspte cheddar (zakje)

Benodigdheden

ovenschaal 30 x 40 cm (ingevet)

*Voorraadkast


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de tomaten en paprika in blokjes van 1 cm. Snijd de kipstuckjes grof.
  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipstuckjes en paprika 3 min. op matig vuur. Spoel de bonen af in een vergiet en laat uitlekken. Voeg de bonen en de helft van de tomaten toe aan de kipstuckjes en bak 3 min. mee. Voeg de burrito-kruidenmix toe en verwarm 1 min. mee.
  3. Meng ondertussen de burrito-sausmix met de crème fraîche en 3 el water. Besmeer de wraps aan 1 kant met de saus en verdeel het groentemengsel erover. Rol op en leg strak naast elkaar in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak 10 min. in het midden van de oven. Verdeel de rest van de tomatenblokjes erover en serveer.
  4. Kijk hier hoe onze chef het recept heeft bereid:

Tip

Je kunt in plaats van kipstuckjes ook plakjes avocado in de wrap doen.

Bevat per persoon

695 kcal • 30 g eiwit • 35 g vet, waarvan 15 g verz. • 59 g koolhydraten, waarvan 12 g suikers • 4,0 g zout • 13 g vezels